Pas jij hier tussen?

Vier Rotterdammers roeien in 2022 in 60 dagen 6.000 km van New York naar Rotterdam om 600.000 euro in te zamelen voor een huiskamer van de Stichting Ronald McDonald Huis Sophia Rotterdam in het EMC-Sophia. De tocht is met vier roeiers. Maar de voorbereiding met vijf!

Wie wordt de vijfde roeier?

De komende twee jaar staat er veel op de planning: fysieke trainingen, navigatiecursussen en medische trainingen. Dit vergt een goede voorbereiding en inzet van de vier! Omdat de vier roeiers, allen politiemensen, als geen ander beseffen dat zij mensen van alle dag zijn en dat tussen nu en de komende twee jaar van alles kan gebeuren, wordt er gezocht naar een reserve roeier. De reserve roeier valt in wanneer een van de roeiers uitvalt. Dat kan vanaf het moment van aanstelling van de 5e roeier tot aan het moment van vertrek in New York. Maar deze reserve roeier doet wel aan alles mee in de voorbereiding. Traint samen met de vier alsof hij/zij de tocht ook gaat roeien.  

Begint het al te kriebelen?

De voorbereidingen en uiteraard de tocht zelf vergen veel van de roeiers maar ook van hun sociale omgeving zoals gezin, familie, vrienden en werk. Het is niet iets wat je zo maar even doet. Roei ervaring is gewenst maar niet noodzakelijk. De meeste voorbereidingen en vergaderingen vinden in Rotterdam plaats. 

Ben jij:

✔  gezondsportief
✔  een teamspeler
✔  toegewijd
✔  stressbestending
✔  en heb je humor?

 Let dan even op! Dan zijn wij waarschijnlijk op zoek naar jou!

 Hoe kom je in aanmerking?

  • Meld je aan via ons aanmeldformulier:

    Je hoort snel of we in jou de mogelijke 5e roeier zien. Zien wij dat ook? Dan krijg je een vragenlijst en uitnodiging voor de selectiedag op zaterdag 21 maart. Blok deze alvast in je agenda!

    Heb je nog vragen?
    Dat kunnen we ons goed voorstellen. Je kunt ons benaderen via: