Hans van Dolderen

Ik ben 37 jaar politieman in hart en nieren. Vanuit persoonlijke overtuiging voel ik mij betrokken bij mensen die het moeilijk hebben, die hulp en steun nodig hebben om een menswaardig bestaan en kwaliteit van leven op te bouwen. Dat doe ik in mijn werk en dat doe ik in mijn privéleven. 

Zo hebben mijn vrouw en ik de zorg van 7 pleegkinderen op ons genomen waarvan er 2 in het Sophia kinderziekenhuis zijn geboren. Daarnaast ben ik een gepassioneerd sloeproeier. Wat is er mooier dan je sport in te kunnen zetten voor een doel waar je je maatschappelijk mee verbonden voelt. 

Hans als RvT-lid
Het liefst zou ik zelf mee willen roeien van New York naar Rotterdam. Helaas kan ik dat niet combineren met de zorg voor mijn gezin. Maar als voorzitter van de Raad van Toezicht (RvT) kan ik toch mijn steentje bijdragen. Ik heb dan ook met overtuiging deze taak aanvaard. Ik beschouw het daarbij als mijn opgave om de roeiers te steunen en te faciliteren, te zorgen voor het thuisfront en bovenal te waken over de veiligheid van de deelnemers. Als roeier weet ik dat de drive om uit te varen en de elementen te trotseren groot kan zijn. Dan is het goed als er een Raad van Toezicht is die met enige distantie objectief beoordeelt of het uitvaren verantwoord plaatsvindt. Geweldig om op deze wijze mijn steentje bij te mogen dragen aan dit fantastische project.

Edwin Veekens

Ik ben geboren en getogen in Rotterdam. Ik ben directeur bij Veenman+. Dat was ooit een traditionele drukkerij, maar sinds enkele jaren helemaal getransformeerd naar een uitvoerend communicatiebureau waarbij we onszelf zien als makers van communicatie. Daarbij ben ik één van de initiatiefnemers bij Gers! / SMAAKmag. / Onze Haven en Rotterdam Running Crew. Stuk voor stuk merken die in de regio Rotterdam een goede naam hebben met een groot bereik.

Edwin als RvT-lid
Mijn voornaamste reden om toe te treden tot de Raad van Toezicht (RvT) bij New York Rotterdam is omdat ik vind dat de wereld gewoon mooier wordt als we allemaal een gedeelte van onze tijd en onze inkomsten beschikbaar stellen aan mooie initiatieven. In dit geval vind ik Stichting Ronald McDonald Huis Sophia Rotterdam een meer dan mooi doel waar ik al vaker tijd en geld beschikbaar voor stel. Daarbij vind ik het moedig en stoer wat de roeiers gaan doen. In mijn rol als RvT-lid wil ik mij inzetten om het evenement bekendheid te geven. Daarbij geloof ik in verbinden. Juist bij dit project zijn genoeg verbindingen te maken.

Socials van Edwin:

Facebook
Instagram
Linkedin

Natasja Jongenotter

Mijn naam is Natasja Jongenotter, geboren en getogen in Rotterdam en werkzaam als
manager bij het Ronald McDonald Huis Sophia Rotterdam. Het Huis waar wij ouders van de
zieke kinderen die in het Sophia Kinderziekenhuis opgenomen zijn een fijne plek geven om
even tot rust te komen, te ontspannen en te slapen. Wij zijn met ons Huis zo dichtbij dat
ouders 24 uur per dag binnen 2 minuten dicht bij hun zieke kindje kunnen zijn. Fijn als ze
gebeld worden omdat het even niet goed gaat, maar ook omdat je hen even een extra
nachtzoen wilt geven.

Natasja Jongenotter als RvT-lid
Toen ik gevraagd werd om lid te worden van de RvT was ik vereerd maar zeker ook
enthousiast. Ik ben vanaf dag 1 betrokken bij de reis die deze heren gaan maken. Een reis
van 6000 kilometer voor een Huiskamer. Een Huiskamer die maakt dat ouders die niet in het
Ronald McDonald Huis verblijven maar wel lang in het Sophia Kinderziekenhuis moeten
verblijven, een fijne plek hebben om te ontspannen. Even weg uit de ziekenhuissfeer maar
ook hier dicht bij je zieke kind.
Het enthousiasme en het doorzettingsvermogen van de heren die gaan roeien is geweldig.
Alles wordt opzijgezet voor de reis.
Als manager van het Huis zal ik er alles aan doen hen te (onder)steunen waar ik kan. Dit kan
door bekendheid te geven aan het project maar ook door hen te verbinden aan mensen in
ons netwerk.