”Leef niet vanuit angst, maar vanuit liefde. Liefde voor jezelf en voor de ander.”

Na een heftige Burn Out in 2018 koos ik ervoor om mijn carrière bij de Politie Eenheid Rotterdam over een andere boeg te gooien. Ik wilde mijn ervaringen en inzichten gebruiken om collega’s, die ook door psychische klachten zijn getroffen, te helpen. Dankbaar was ik toen ik gevraagd werd om onderdeel uit te gaan maken van het begeleidingsteam bij het sloeproeien voor politievrouwen en -mannen met de diagnose PTSS / Burn Out. Hierdoor kan ik collega’s goed helpen in hun herstelproces!

Perry
13 augustus 1977
Rotterdammer
verliefd & zo

Socials:
Facebook

Na mijn heftige ervaring heb ik besloten om mijn leven niet meer te laten leiden door angsten en streef ik ernaar om juist te leven vanuit liefde voor mezelf en anderen. Dit streven werd meteen maximaal op de proef gesteld toen Jan zijn droom met mij deelde: de oceaan oversteken in een roeiboot voor het goede doel. Ik wist direct; hier wil ik deel van uit maken. Niet alleen vanwege de krankzinnig mooie, sportieve en mentale uitdaging, maar juist omdat ik mezelf herkende in het goede doel: het realiseren van een plek in het Huis waar mensen, zowel ouders als hun gezonde en zieke kindjes, tot zichzelf mogen komen. Een plek waar de ouder even niet de verzorger hoeft te zijn en het kind even geen patiënt meer is. Tijdens mijn eigen herstel heb ik ervaren hoe belangrijk het is om een eigen plek te hebben. Een veilige haven. Dat gun ik de ander ook. 

Als ik denk aan de zeereis voel ik het verlangen naar het avontuur. Nieuwsgierig naar de verschillende gezichten van de oceaan, naar alles wat er leeft, de aanblik van de zonsopkomsten en -ondergangen vanaf het water en de sterrenhemel erboven. Ik kan met momenten zelfs uitkijken naar de grillige en onstuimige kant van de zee. Me hierbij bewust van het onvergeeflijke karakter van de zee. Het is dan ook niet alleen romantiek wat de klok slaat tijdens deze reis. De grootste uitdagingen zijn de confrontatie met zeeziekte, gebrek aan slaap en fysieke en mentale pijn. Omstandigheden waar we zeker mee te maken krijgen, maar mij zeker niet zullen weerhouden om deze bijzondere uitdaging aan te gaan. Ik ben dankbaar dat ik deel mag uitmaken van ons team. Vol overgave gaan we ons voorbereiden om deze uitdaging tot een succesvol einde te brengen!

Wat begon als Jan’s droom is nu ook onze droom.