Volg je hart, want dat klopt

Hallo,

Mijn naam is Paul Kuiphof, 54 jaar en woon samen met mijn vriendin Reny en onze 3 kinderen in het dorp Scharnegoutum vlakbij Sneek. Naast het klussen aan het huis, boot, auto ed. werk ik als ZZP’er (technisch tekenaar) aan opdrachten voor verschillende bedrijven. Roeien doe ik al jaren bij een sloeproeivereniging in Deinum en net als John en Marcel roei ik ook bij de vereniging DMRC (Dutch Marines Rowing Challenge). Sloeproeien is een sport die je uitdaagt om, samen met je maten, fysiek net wat verder te gaan dan dat je normaal zou doen.

Toen ik werd gevraagd om aan dit avontuur deel te nemen, hoefde ik niet lang na te denken en heb, na goedkeuring van Reny natuurlijk, ook gelijk ja gezegd. Het werd weer tijd voor een nieuwe uitdaging en we roeien ook nog voor een goed doel! Namelijk geld inzamelen voor een huiskamer van de Stichting Ronald McDonald Huis Sophia Rotterdam in het EMC-Sophia. Hier kunnen de kinderen in een normale huiskamersfeer bij hun ouders zijn. Even uit het ziekenhuis.

In eerste instantie zat ik bij het team als reserveroeier en trainde mee zodat ik, bij een eventuele blessure van één van de vier mannen van de North Atlantic Four, kan invallen. Eind 2022 hebben we het besluit genomen dat ik als 5e persoon ook mee ga en daar ben ik heel blij mee!!!

It giet oan!

Onze oceaanroeiboot (Whaleboat.be) is ondertussen opgeleverd en we zijn druk bezig met trainen en de boot eigen te maken zodat we alles blindelings kunnen vinden. Ondertussen leren we elkaar beter kennen en vormen we zo een sterk team.

Volg je hart, want dat klopt.

Paul.