Doe waar je zin in hebt en denk in mogelijkheden!

Zowel privé als op mijn werk heb ik een sterke drang naar zelfstandigheid en vrijheid. Dit uit zich in het altijd bezig zijn met plannen maken voor een volgende uitdaging en het doen waar ik zin in heb. Dit kan variëren van een meerdaagse roeitocht in mijn zee-skiff, op de scooter naar België of het opknappen van een boot. Uitdagingen geven zin aan mijn leven.

Na 10 jaar in de bosbouw en boomverzorging te hebben gewerkt heb ik de overstap naar de psychiatrische verpleging gemaakt waar ik 12 jaar gewerkt heb. Sinds 3 jaar werk ik met veel plezier bij de GGD Twente als Sociaal Psychiatrisch Verpleegkundige. Hier ben ik dagelijks bezig om mensen met sociale en psychische problemen verder te helpen door ze o.a. in hun kracht te zetten en te laten denken in mogelijkheden. Hiermee probeer ik mensen inzicht te geven in de problemen, hen te ondersteunen, en motiveren tot de juiste keuze om het leven wat makkelijker te maken.

Mijn grote passie is roeien. In 2013 ben ik van het marathon-roeien overgestapt op het kust-roeien. De behoefte aan vrijheid en aan meerdaagse tochten leidde ertoe ik een Coastal Skiff heb aangeschaft. Hiermee heb ik roeiwedstrijden en tochten geroeid in binnen- en buitenland. Als het mogelijk is dan roei ik op het IJsselmeer, Waddenzee of langs de Belgische kust. Mijn interesse in het oceaan-roeien is ontstaan in Frankrijk waar ik een Belgische botenbouwer heb leren kennen die zeewaardige roeiboten en oceaanroeiboten bouwt. Sindsdien roei ik met enige regelmaat in zijn boten in binnen en buitenland.

De roeitocht van New York naar Rotterdam is een enorme uitdaging wat veel fysieke en mentale kracht en uithoudingsvermogen vraagt. Een uitdaging van dit kaliber is nieuw voor me maar met dit team gaan we ver komen. Waar ik naar uit zie zijn de voorbereidingen en de teambuilding. Het samen werken naar een doel: De Noord Atlantische route roeien en hiermee veel geld ophalen voor het Ronald McDonald Huis. Voor mij zingeving 2.0.