Laat je dromen geen dromen blijven!”

Samen met Nicolette heb ik drie mooie dochters, Naomi, Sem en India. Onze dochters zijn gezond en ook in hun eerste levensjaren niet ernstig ziek geweest. Ik realiseer mij echter, dat dit niet zo vanzelfsprekend is. Dát is de drijfveer en mijn beweegreden om samen met ons team in 2023 van New York naar Rotterdam via de Noord-Atlantische Oceaan te roeien. Het is een droom om straks te zien dat ouders voor langere tijd bij hun zieke kinderen in het Stichting Ronald McDonald Huis Sophia Rotterdam kunnen verblijven.

Bert
23 juni 1961
Rotterdammer
getrouwd
3 gezonde dochters

Socials:
Facebook

In de hoop dat ik gezond blijf, zorg ik goed voor mijn lichaam en sport zeer regelmatig. Als agent, werkzaam bij de Politie Eenheid Rotterdam, is dat erg belangrijk. Samen met mijn maatjes doe ik aan sloep-roeien. Dit doen wij binnen een club van Oud Mariniers. Een pittige sport die mij zeer veel voldoening geeft.

Buiten het feit dat wij gaan roeien voor de Stichting Ronald McDonald Huis Sophia Rotterdam zit er ook een behoorlijke sportieve uitdaging aan ons project. Die uitdaging ga ik niet uit de weg en draagt bij aan mijn motivatie en gedrevenheid. Samen met ons team gaan wij deze klus klaren. Wij zijn gedurende onze tocht op elkaar aangewezen en zien veiligheid als eerste prioriteit. Daarnaast zorgen wij dat onze vriendschap niet onder druk komt te staan. Wij starten als maatjes en komen als maatjes terug.

Ik verheug mij vreselijk op onze reis, maar meer nog op de terugkomst in Rotterdam. Ik zie de kinderen van Stichting Ronald McDonald Huis Sophia Rotterdam al op de kade staan bij Hotel New York waar wij een grote cheque overhandigen aan Stichting Ronald McDonald Huis Sophia Rotterdam.